Эн истиий

Эйигин суохтаатым чыычаа;ым,
С;рэ;им тэбэрин истиий эн.
Куоласкын истиэхпин ба;ардым,
Сылаастык эйигин куу;уохпун.

Хос ырыата:

Эн истиий мин дуу;ам ырыатын,
Эн суоххар ытыырын, суохтуурун.
Нап-нарын хараххын ахтабын,
Уоскуттан ууруохпун ба;ардым.

Саас кэлэн халлааммыт сылыйан,
К;нд; ки;им ха;ан эн кэлэ;ин?
К;н курдук к;ст;н эн аа;а;ын,
С;рэхпин долгута аймаа;;ын.

Хос ырыата:

Эн истиий мин дуу;ам ырыатын,
Эн суоххар ытыырын суохтуурун.
Нап-нарын хараххын  ахтабын,
Уоскуттан ууруохпун ба;ардым.

Лана Димина
г.Якутск
17.02.2020


Рецензии