Стоп кадр

 Який вигляд має людина, якщо дивитися на неї через певні окуляри?
По-перше, за людиною тягнеться шлях, який вона прожила. На ньому лишаються образи створені травмами, переляком, або іншими різкими ситуаціями, які в ній викликали подив, чи то негативну реакцію.   Люди в момент першої зустрічі, вороже налаштовані, чи то з добрими намірами, наче «стоп – кадр». Все залишило свій слід, її думки, емоції, бажання і таке інше. До чого я веду? Є добрі, а є погані. І що саме дивно, ці «стоп – кадри» вони живуть за рахунок  часточок Душі людини і на основі всіх, хто приймав участь у цьому. Пам'ять людини, навіть якщо забулася ситуація, нейрони мізків всіх учасників утримує «стоп – кадр» і він з часом може стати причиною проблем чи – то хвороб. Коридор думки постійно підтримується через який, відновлює зв'язок з ситуацією.
 Сама людина може бути дуже громіздкою та величезною в розмірах, окрім того, що тягнеться з минулого. Навколо людини велика кількість вподобань та залежностей, які теж користуються потенціалом життя, за межами біополя,  в біополі «продукт ДНК» особи та наслідкових хвороб.
Це коротенький опис того, хто ми є в тому ірраціональному світі. Раніше про це не писала, бо знала, що інформація може зашкодити, але правда є правда і про неї повинні всі знати, аби вчасно запобігти захворюванню, або незворотних вчинків, які притягуються до людини з допомогою «стоп – кадру».
Отже, вихід є і є дієві інструменти, вони дають  шанс, змінити своє ставлення до людей, вийти з процесу повторів «як білка в колесі», самостійно звільнитися від шкідливих звичок, та емоційних хвилювань, які продовжуються певний час і не змінюються. Є вихід і він в усвідомленні і в знаннях про символи, які зчитані з людини. Тобто, відкриті нові знання, які закладені в ДНК людини.   


Рецензии