Важко знайти слова

Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Важко знайти слова коли дійсно є що сказати
але ще важче на душі носити на душі оцей тягар
коли вже хочеться щиру любов нарешті показати
адже наші почуття один до одного це божий дар...
Важко знайти слова коли дійсно є що сказати
але ми показуємо це своїми вчинками і діями
коли вже хочемо любові теорему навіть доказати
адже ми повинні у відносинах сумніви розвіяти...
Важко знайти слова коли справді є що сказати
але ми мовчимо або незрозуміле щось шепочемо
коли не зможемо в очах любов ми приховати
нарешті зрозуміємо що ми поцілуватися захочемо...


Рецензии