Бал хризантем

У Нiкiтськiм саду починаЕться бал -
Для розмов головна це iз тем,
Кольорiв розмаiття "дванадцятий вал",
Всiх захоплюЕ бал хризантем.

Хризантеми, п`янкi хризантеми,
Наче райдуга впала в саду :
Бiлi, червонi i навiть зеленi-
Я вустами до вас припаду.


Рецензии