Кохаю тебе!

Мій рідний край із серцем рая,
Кохаю всі твої поля.
І море,що шумить без краю,
Волошки,що цвітуть в полях.
І вітер,що несе простори,
І землю,що дає плоди.
І волю,що живе в народі
Птахів,які летять в далі.
І все,що ти подарував
З малеча ніжним дітлахам.
Мене в собі оберігав,
Здоров'я дав моїм батькам.
Живи мій край!Квітни яскраво!
Нехай не згаснуть вогоньки
Твоїх палаючих просторів.
І мрії збережи мої!!!


Рецензии