А в таварыша гынды во щ

С крымынёв теляВизир!

Вижу грудь наискосок.
Ах, какие красивы в Кискы ж сиськи!
Так давай, мо, о гонды во
Ув Гузеечек паджынимось?

А я, хы, вату на, Васёк!
Шо? Нывлад мы тут вас разыгрил?
От шо робыть из нас стикло,
Шо горыть!.. прам-ткы сыным.

Да! Ток-шоу у нас ныщо.
Тикы тикый замало гындэ,
Шоб узеты в ладоньк грудок
Да й, ек хочыця, на посцильку сь.

А ву нас ву таварыш шклов:
Он чево-та Лариск баиця!
Так, ого, мы шас за яво
Да й подМанимо й Василиську зь.

От ек хочыця хоть чого
Да прыдывного надывытысь.
Тилькы ныц у тилятк ны йдёть:
А ни Аничку замуж Мишке.

Ну, да ладно! Бо, гой, а во щ
Аващов гэткых скилькы влизэ:
На Мужско-Жэнскэ ток
Наш горошок шэ покаТилСи б.

Тилко бо но й прыгож
Ув багатых ядкых ягодичок.
РозВращаймо ж народ!
Розы пахнут крывищо ль.

...так шо врут гороскоп,
Если Марс ваш ув Афродитцы.
Ну, а ТИКЫ - такы сучонк,
Шо сав7 зе й быз ягодиц аш.

...загарае моё силко!
Ныц зымы ны й пуд Пинском!


Рецензии
Василь!, Кое в чём разобрался!. Бувай!.

Джабраил Хадзиев 3   27.02.2020 21:58     Заявить о нарушении