Я вiддам тобi ключ вiд висi

Я готовий, бо випив кварту
Кави чорної, мов тубільці.
Розповім тобі білі жарти,
Ще й підсмажу курячі крильця...
Я готовий, бо стер думки всі,
Зняв спокуту і сиві крила.
Я віддам тобі ключ від висі,
Щоб зі мною разом злетіла...

    9/02/2020


Рецензии