129. Багато пiсень вже по свiту луна! Пiсня

Багато пісень вже по світу лунає
І різні поети складають їх знов,
Та знаю, ні сили, ні слів не хватає,
Щоб їм описати всю Божу любов !
   
Приспів
Бо вона є скрізь, у кожнім куточку,
На травинці, на квіточці,  і на  листочку,
Бачу я її ранком на ніжній росі,
Бачу Божу любов у чарівній красі !

    2
Які Бог малює гарненькі сніжинки
І їх так багато, та різні усі,
А в небі літають чудові хмаринки,
Я завжди дивуюся їхній красі !

Приспів:
Бачу Божу любов, коли пташка співає
І як гарний метелик на квітку сідає,
Бачу Божу любов, коли сад зацвіте
І як сонце нам сяє з небес золоте !

    3
Багато пісень вже по світу лунає
І різні поети складають їх знов,
Та я запитаю, чи кожен це знає,
Що все навкруги, то є Божа любов !

   Приспів;
А вона є скрізь, у кожнім куточку,
На травинці, на квіточці,  і на  листочку,
Бачу я її ранком на ніжній росі,
Бачу Божу любов у чарівній  красі !

Бачу Божу любов кожен день знову й знов
І пишаюсь я тим, що наш Бог є любов !

   17/02/2020/


Рецензии