Шэ я сыдю гонды екся в сыли

От и рышыв закурыць

Выйшов на гулыцю, выйшов на двир –
Господи мылынькый! А хорошинь!
Встаты бо вранынько вдруг захотив
Гэтой голодный, хи, Тигр.

Ну, бо, ек вси, трэ одразу ж спыкти
Хоть бы якых дэськы свижых млынцив
Да умакнуты в маслишк чы в кысиль
Да й чаю в рыло соби.

Гот так и робымо гондэ коши:
Ты шось ля мни – а я тожэ тоби:
Ну, типа клинтыр з акронис вырвы
Хоть гигабайтыр дурныць.

Мы туткы сниДаИм навыть жа й в сни зь:
Гопся – а ну ка, мий хлопыць, прачнись!
А то наробыш пи-пи ва в пусхсциль.
Знайитэ ж, диты такы.

Старосьць, вона ексь газуе хучий:
Ты оно спаты – а баба в пычи…
Шо то за бабця? Ха! Дай шэ й тоби!
Ну, шо вскыдае штаньци ж.

Мы всэ солдаты, усэ маскали –
Скикы ны станэ, хоть 70 зым –
Так шо но й сныця: Корова вночи
Дэся шукае травычк.

Хто ж гэто думав чы марыв колы,
Шо й ты вдруг станыш, бы  Сатья Саи зь:
Ну, но гоныты катапци якысь,
Типа проросшых овсив.

А пырыделаИшь свий ты рыжым,
Ек оно й робыш, шо жрэш уночи.
Бо цилый дэнь отсыпаеца Киць,
З ночы улад наробывшысь.

Нащо ж ломаимо гэтак графин?
Да вот хучий трэ пыртись зном в Янив.
Бо там Корова вжэ дмэ на хвосты:
В Брэсци трэ всюсяць цвыты!

Вжэ наглядила старую Змыищ:
Мало дала та бо вжбурыць горилк.
От и замену по3бно ля йий.
А гэто млодшый но сын.

Шо ж то за жытка такая, згоры?
Карма чы шо гэ такэ вуж, скажы.
Да, бы ны видам: колы Воздух скризь,
Быстро засэдыся в дырц.

Есця у мэнэ племяникый 7.
И вси до витру оно б и ходыв.
5, ну, 100ить у початку рождинь
Да шэ й вся дата, дывы.

От и по свиты оно й колысы.
Но чы збырэш усёй рид дэ за стил.
Разве – колы 90 аж рик
Нашый бабули святый.

Ну, й тиливизёра тий:
На да товчы хоть иньжыр.
Всё ж развлекаловкы да быз убийств.
Да й будораж но мозгы.

…ну, й шо б ты мни замыныв
З буквый чы й цыфрый в «свойих»?

... фоткаИмсь но во ж соби


Рецензии