Не можна мати

Не можна мати друзів серед тих,
Хто лицемірить повсякденно в очі.
Нема серед людей ніде святих,
Та безліч тих, хто нам брехню торочить.

Не можна мати друзів серед тих,
Хто не цінує дружбу і повагу,
До них давно в душі вже вогник стих,
Відсутність їх не породила спрагу.

Не можна мати друзів серед тих,
Для кого друзі тільки у потребі,
Але біда, що безліч є сліпих,
Й так званих "друзів", мов зірок на небі.

Не можна мати друзів серед тих,
Коли з грошима ти йому потрібен,
Речей не забувать таких простих,
Я думаю, що думать кожен здібен.

Не можна мати друзів серед тих,
Які готові зрадить і продати,
Підтримки не отримаєш від них...
Про це нам треба завжди пам'ятати.

16.02.2020 р.


Рецензии