***

1. Хаетим сокин эди,
Учратгунимча сени.
Нигохимиз тукнашган онда
Хотиржамлик булди мендан бегона.

Накорат:
Гузал ерим, менинг Нигорам,
Нигохингда бутун бир олам.

2. Калбимнинг боги гулзор,
Сен унга берма озор.
Хеч бир гулин топтама,
Рахм кил, эй, Нигора.

Накорат:
Гузал ерим, менинг Нигорам,
Нигохингда бутун бир олам.

3. Юраман, югураман, утираман.
Халоват топмай кийналаман.
Юрагим пичирлайди тинмай:
Нигора, Нигора, Нигорам.


Рецензии