Прийшло в душi усе до ладу

О, Господи, той смуток…Бачиш, плачу.
Не втерпіла, ті сльози, ніби дощ.
Дивлюсь на Тебе, руку Твою бачу,
Ти  поряд мене, в серце моє вхож!

То ж біль зніми, нехай відійде смуток,
Пройшли роки, назад шляху нема,
Духовний маю у собі набуток -
Набула досвіду в Тобі я недарма!

Є сила волі, душеньку у руки,
Умилася, швиденько макіяж,
Відкинула від себе «охів» звуки,
«Красуня!» – мовила я, дивлячись в трельяж.

Єлей на мене, Господи, Ти вилив,
Вся в пахощах, рум’яна на лиці…
І серденько моє давно окрилив –
Буваю часто в колі я митців!

Подяка за усмішку, що розрадив,
Вселив у мене впевненості віз,
Прийшло в душі моїй усе до ладу –
В очах моїх немає більше сліз!
                16.02.2020.


Рецензии