Тут у нас е навыть гiд

Па кумпЮхТірі зь

Харашо проjтісь собі,
Гондэ во в тіші,
Колы над тобо норыць
Вvэ нымае більш!

От наjівся чырывык
Дэсь якыjся грэць крупішк
Да j гуляj v собі іды
Гынды во на двір.

Ібо ш всэ собі прыніс
Даv з оборы гынды Грыць.
Так шо ось: ля вам сціхір
Про дідочка vысць.

Бо v прышов із маскалів
Іj племяннік ва в Янів.
Ну, да, га, ага, j до j Тігр
В Рыловыsы v він.

Тут подывыця ля мні
Навыть баскупс с 300 гірл.
Да j нынуvнэ удалыть
Запроста тобі.

Бо колы у віндовсі
Влад забытыjі всі діск,
Добрэ і шуруj ля vыдк
Нават карточкы ш.

Ну, ны знаю – я открыв:
Розозлывсь і сам а штырх
34 гігы гыть
Іj сісьтемка ліпш.

А нам каvуть: проводнік сь?
Даvя ты сумеjшь закрыць?
А ну фаjла увыды,
Шо хатіш кудысь!

Е v владелец, подывы,
Всех тваіх пранцывых піск.
Так шо колупаjсь-сыды,
Покыль ны здуріjш.

Тут, в сылі, v шэ е такы
Програмісткы Шылягівськ,
Шо поладять прам за штых
Хоть якы машынк.

Гот мы тута j озвырысь!
Ну, а шо – быз нагавыць
Выjшов от собі за ліс
Да j засів ф корчі, х.

Панэ браце, подывысь,
Які здатны я муvік!
Навытькы апэлёк штыр
Взев зашыв за міг.

...вот-вот jідуть Шылягі
Ажны до пыньків


Рецензии