Товарыш мий! Начны с сыбэ

Робыты тэе, шо в7 баиш

Сыдыть на прызьбы прызидент
И каже в7, хто понимае:
Так мы качаем вашу нефть?
Чы но ексь выбырмо в ятьВягав?

А в Мняв ситчаткы навыть нет.
Ны то шо коб якы куляры.
Но  нанач мы во по избе
Себе гуляем са и вшамы ш.

Ны выйшов я на витёр здесь
Да и попукав каплю хвайно.
А от тыбэ мы ждэм, сцюдзент,
Шо  й ты поймэш, шо Вацкыль вкапамш.

Навищо нам качеты нехть,
Колы а во в нас стикы брагы?
Зайшов до зайця кал хлывэй
Да й наваляв у7 вуж Сашмам.

Хай витёр дмэ – шэ бо в мынэ
Халупка нека есця гарна.
А от бандитый мы зопрэм!
Но  Шыляговыч станэ главным.

Ну, дэ бо пись…мен…ногсць в етьвег.
Якы такы фашыскы знакы.
Да, с Кенигсберга утычэ
О той во хы3й Колька Рачык.

Мы ж выйшов с Прусии кахда-то.
Ну, балто-рус изь Огдэмэр.
Хотя… и я еврейский мент:
В7 пудвыду надгледынне!

…там, дэ ныма йийи-яе,
Мы ёты вам ны заМыняИм
Хай вуж розлапистая й зграя,
Пока навыкнэ племя Змей

...от відіш? Міст в Яновы е!
А ходым всё ромно по шпалах


Рецензии