Мовчун

Про нього говорять, говорять,
а він, як могила, мовчить;
його нещодавно на морі
нечистий вкусив уночі.

З тих пір оцього гультіпаку
спіткала дурна німота.
У нього, немов з переляку,
якась з язиком глупота.

А може, нема що сказати
оцьому украй мовчуну?
Не хоче виносити з хати
сміття владолюбну труну…


Рецензии