Залицятись люблю... Боже, як я люблю залицятись...

Залицятись люблю... Боже, як я люблю залицятись...
Я люблю аромат чоловічих моїх залицянь.
Недомовленостей жартівливих три крапки чи цятки…
І удаваний сум нецілованих поневірянь.

І простягнуту руку – немов у бажанні торкнутись,
а насправді – лиш натяк на дотик... Лиш натяк... Лише...
І вона розуміє, що їй вже не вдасться забути
світлих натяків мить, тих, яких так захочеться ще...

Їй захочеться ще... І почути, як знову і знову
він мовляє слова, де всміхаються сенси бажань...
Залицяння – найкращі на світі дарунки любові.
Той любові не знав, хто не випив вина залицянь...


Рецензии