Я прокину тебе серед ночi

Я прокину тебе серед ночі,
поцілунками вкрию лице.
Усміхнешся крізь ніч: «Що ти хочеш?..
Хочеш все?». Усміхнусь: «Хочу все!».

Хочу блискавки ніжних цілунків.
Хочу пристрасті дивні слова.
Ти до пристрасті та ще ласунка,
і щоразу сміливо нова...

«Хочеш все?». «Хочу все!». Усміхаймось!
Як без усмішки ніжність і страсть?..
І у пристрасть із ніжністю граймось
у обіймах підзоряних щасть...


Рецензии