та ще не все...

Ну от і все життя скінчилось
В щасті в радості я жить втомилась
Як я буду далі жити
Мені не хочеться тужити
Сонечко підказує з небес

Багато Різних лагідних чудес
Це кохання і любов
Щастя радість
Линуть знов
Наповняють серце душу
І Я любити знову мушу...


Рецензии