Боль

Сталевим дротом пронизує серце...
Не робить доля в житті подарунків.
Так важко жити душі після смерті...
Сліпої смерті , шалених стосунків .
В закритій клітці ходимо колом,
Збиваючи ноги о гостре каміння,
І ланцюгами прикуті до столу,
Де все життя проростає з насіння.
Світ розділився на чорне і біле,
Всі почуття у сварках розгубили,
Між нами зникла колишня довіра,
Цей біль ми разом с тобою створили.


Рецензии