Адыгэ чылэхэр

Сигугъэ закъо шъукъыхэнагъ
Адыгэ чылэхэр.
Лажьэ шъуимыlэу псым шъучIихьагъ,
Адыгэ чылэхэр.
Пщагъом сыхэтми сынэгу шъукlэт,
А чlыпlэдэдэм шъущызэхэт.
Сфэмыушъэфырэр,
Сщымыгъупшэжьырэр-
Адыгэ чылэхэр.

Жъыу:
Адыгэ чылэхэр,
Адыгэ чылэхэр
Шъуи lанэ нэкlы сыкъекlолlэжьы
Адыгэ чылэхэр
-
Адыгэ чылэхэр
Адыгэ чылэхэр
Шъущымыlэжьыми
Сыгум шъуикlыжьырэп
Адыгэ чылэхэр.

Чlыгум ныбжьыкъоу шъукъытенагъ
Адыгэ чылэхэр
А псыlыгъыпlэм сыlутlысхьагъ
Адыгэ чылэхэр
Хэгъэгур ибэу къэжъугъэнэжьыгъ,
Емылъытыгъэу тызэрэlыгъ
Шъузэхэсэхы,
Гур зэlосэхы
Адыгэ чылэхэр.



14.02.2020 илъ.
къ. Инэм


Рецензии