На день Св. Валентина

Хоч Валентин - це не Івана,
Ти всеодно моя Кохана,
І хочу, щоб мене кохала
Від Валентина до Купала.
І далі - рік весь без зупину -
З Купала і до Валентину.

Я так люблю, що жмуть ботінки,
Нема нормальной валентинки...
Тому за покликом душі
Друкую в вайбері вірші...


Рецензии