Стр тення Його!

     Стрітення Його!


« а Я тебе люблю!»

«а я за голос сліз
            тримаюсь»

«от  — Я тебе люблю!»

«аж я Вогонь
       між пальцями
          пускаю...
і сліз вогонь
між пальцями пускаю»


« і римське право
            і освіта
горить любов! —
         й знання зійде
         зі світу
горить!! так все зійде
                зі світу»


«Вогонь — і мої руки
               аж пропік
Вогонь ста тисяч сонць! —
          і все в мій бік»


« ось і стоїш, й ще цілий Храм
а Рим теж цілий
і пошана прапорам
та кину Я Вогонь —
зійде
підмішана шана богам.
Отцеві станете вклонятись
в духові й істині»


« а я найду лиш — кілька слів...
ось Ти гориш
а вже мов відпускаєш
я Вогнь побачив
на просвіту днів
і всіх — і все,
й просвіту раю»

«а Я любитиму!!!»

« ...і сліз вогонь
між пальцями
           пускаю.»

14.02.2020


Рецензии