Вав! Так сёння ж валенцинки

Трэга слаци Сёмц!

Дэ кому ля нам послаты
7вол неземной…
Гэто можэ быць и Танька ш,
А быць мож ий Томк.

Покохалы бо, ты бач но,
Прамо до низов!
Ну, й щораз и прыглашаюць
В юцьник ихни в корч.

Ах, сигоднь чысло штырнастэ!
Валентин ж святой.
Ны ж Озирис нейкий хвайный
Са и Радугой.

Ну, чого бо чытырнацыть –
Гэ й Василь Бальшой.
Да и нека Покрова пак
Тожэ в дэнь такой.

И оно Головосичынь
Са касой клюкой
Всих затискуе мудришых.
Калиндар ведовск!

Ну, да христиане хи3 ль:
Всё коб прыспособь!
И повир но в ихны игры –
Будиш пить винцо.

От мы тута й рссудылы,
Шо почом ф когось.
Шоб и свастикы ныскилькы
От прапраотцов.

Мы в полонку от вскочыли ж.
А ты хто такой.
Не! Ты надто з бородыщо!
Не спасёш святош.

Хай жэ пивынь хоть водыци
ВыпЕ завтра онь.
Почынаеца бо й мисяць
Са питнастай койк.

Нам жэ трэба молодыця,
Ек быззубый вовк.
Ну, сыба шо сама прыйдэ
В нашу стар избёнк. Да й пожэртвуе красой.

...ну, такая, мо, пудыйдэ
Ля коханый Козк (фотка жэниховск)


Рецензии