Не се продава

НЕ СЕ ПРОДАВА
 
Любовта?
Не се продава!
Тя се подарява.
И колкото да   
струва?
Тя не се купува.
Купуваш   
секс,
надежда,
илюзии
и страсти.
Но тя
не се нарежда
сред оборота
блазнещ.
Дали е бурна, тиха,
дивнала, хрисима,
духът й е тепиха
на подвизи незрими.
Тя е Богоравна.
От Бога се нарича.
Даряваш ли я,
с обич истинска се кичиш.
             10.02.2020г.


Рецензии