У дзень святога Валянцiна

Зноў кажуць нам- не наша сённі свята,
Аргументуюць- калі ёсць прычына.
А я сваёй каханай буду рады,
Аб пачуцці казаць, бо я- мужчына!

І ў гэты дзень, і ў той, што будзе заўтра,
Кажу, штодня, адны і тыя словы:
"Калі мы разам, шчасліў я- то праўда,
А без цябе- нібы без роднай мовы!"


Рецензии