Цуценя

Маленьке цуценятко по імені Малятко,      
Сиділо пильнувало, як горобець летів,
А недалеко в будці дрімав старий собака
Відомий забіяка, і голосно хрипів.
Набридло цуценяті за горобцем стрибати,
Стрибнула на собаку, і розбудило пса.
Прокинувся собака, старенький забіяка,
І дав тому маляті смачного ляпоса.
Малятко заскавчало, і швидко задки дало.
Тікало цуценятко піджавши куций хвіст
Второпати не може , за що його лупцюють
Гнітить його питання «За що побили ніс?»
Мораль цієї казки не надто вже і складна
І висновок життєвий не глибоко лежить
До сильного не лізьте, великих не дратуйте,
«Собаку не чіпайте, поки собака спить».


Рецензии