ххх

ххх
АМНІСТЫЯ,ПАХ КАНВАЛІІ,
ВЕРШ, КАРОТКІ,ЯК ШТЫХ:
ПЕРАЖЫЛІ,НЯ ЎПАЛІ,
ПАРА ВЯРТАЦЦА У ШЫХТ...


ВІНШАВАНЬНЕ

Сорак сем - яшчэ не пяцьдзесят,
хоць ужо,вядома,і ня сорак.
Наш з табой супольны далягляд,
як сьвятло даўно пагаслых зорак.


Рецензии