Vers donnes v s vers calcules

Before verse can be human again,
it must lern to be brutal.
------------------------------
"VERS DONNES V/S VERS CALCULES
-------------------------------------------------

Жывое...Дрэва...Сена стог...
Вытокі нашага працягу...
Паруе глеба, і нарог
ідзе праз ворыва з нацягам.
За плугам малады паэт
стварае вобраз пакаленьня,
якое робіць фотасэт
Краіны пераўвасабленьня.
9 лютага 2020,
Марыліна Горка


Рецензии