what do i see when i m walking central street

what do i see when u'm walking central street?
yeah, what do i see when walking central street?
i see ads of neon,
in the sky more boring than cement
puddles, trees and wind
my city's best that's ever been!

i see subtle faces
i see the law's long arms
puddles, trees and wind
my city's best that's ever been!

i see a golden boy in a cab
at North, i see thugs from mob
i see honest faces
each of them dawn to dawn labors
also here my friend teaches buddhism
to everyone, like a clock he buzzes
puddles, trees and wind
my city's best that's ever been!

i see stars in your eyes
while my Cosmos lags behind
our moments, they are never crossing
how can i wake up inside your dream?
alone, over pools of december
i go where i'm still welcome
puddles, trees and wind
my city's best that's ever been!


Санкт-Петербург Невский проспект
Что я вижу когда иду по Невскому,
А что я вижу когда иду по Невскому,
Что я вижу когда иду по Невскому,
А что я вижу когда иду по Невскому.

Вижу реклама неонов
В небе скучнее бетона.
Лужи, деревья да ветер
Мой город лучше всех на свете.
Вижу субтильные лица,
Вижу мускул милиции.
Лужи, деревья да ветер
Мой город лучше всех на свете,
Мой город.

Что я вижу когда иду по Невскому,
Что я вижу когда иду по Невскому,
Что я вижу когда иду по Невскому,
Что я вижу когда иду по Невскому.

Вижу мажор у галёры,
Вижу возле Севера воры,
Вижу честные лица.
Им от зори до зори трудиться.
Здесь же всем о буддизме
Мой приятель трендит как будильник
Лужи, деревья да ветер
Мой город лучше всех на свете,
Мой город.

Зачем иду, иду по Невскому?
Зачем иду, иду по Невскому?
Зачем иду, иду по Невскому?
Зачем иду, иду по Невскому?

Вижу в глазах твоих звёзды,
А космос мой довольно поздний.
Наши мгновенья не пересекутся.
Как мне в жизни твоей проснуться?
Один по декабрьским лужам
Иду туда, где ещё я нужен.
Лужи, деревья да ветер
Мой город лучше всех на свете,
Мой город лучше всех на свете,
Мой город лучше всех на свете,
Мой город лучше всех на свете.


Рецензии