У МаДОННы которой ВСЁ сплОшь на силикОне!?

У  которой как у ПугаЧЁВой ВСЁ сплОшь на силикОне?

        у МаДОННы которой -
        ВСЁ сплОшь - на силикОне:
        в трусАх, за пАзухой - не на балкОне -
        как и в роднОм ЗакОне!

        бяе слышали про Мадонну -
        и ПугаЧЁВу и про Луизу ЧеккОне!
        Ну ж далекО старУшке ПугаЧЁВой -
        до старУшки ЧеккОне -

        у которой - как у ПугаЧЁВой -
        ВСЁ сплОшь - на силикОне!
        И глядя на "силикОннэ",
        да ж еЩЁ на обнаЖЁННэ,

        да ж еЩЁ на огоЛЁННэ, -
       ДУРни плАтят миллиОнэ,
       ДУРни плАтят миллиОннэ!

       Чи ГРОШи нИкуды дивАты,
      ЧИ ж "отЭ" нИкуды пыХАты,
     ЧИ ж у НЫХ лЫшни миллиОны,
     ЧИ ж у НЫХ лЫшни трылиОны? 

                ***

        Я ж - прОшу пробАчення - за моЕ нэбАчення,
        та помылкЫ-ошИбки - малЭньки та шИбки!
        Бо ж я не мОжу текст СВIЙ переВIРити -
        наОщупь, навпомаыкЫ!
        Та й неМА людНй - щоб менI допомогтИ!
        А в гОлову ж - ЛIЗуть думкЫ - та ще й такI-сякI!
        А дУмкАми ж - трЭба пожилЫтысь -
        бо ж - НИКуды мэнИ дИтЫтысь:
        бо ж ДУМКу мэнИ - нэ просто навивАють та всэлЯють, -
        ДУМКИ ж мэнI ЦI (та i не тIлькы ЦI - усI) -
       в гОлову, в мозОк встомлЯють, всiллЯють, СИЛою  всиллЯють,
       в ТIЛо - в уСЭ ж TIЛo ТЭ - втiлЯють!
      В,И.Крыленко: ДонЕцьк:  12.02.2020-го -
       для ДонЕцька - ВСЕ ЩЕ бойовОго й больовОго...


Рецензии