Рассыпалася зоркамi каханне...

Рассыпалася зоркамі каханне,
Цяпер яно не свеціць мне ўночы.
І як збавенне нашае расстанне,
Ужо не мараць пра сустрэчы вочы…

Рассыпалася зоркамі каханне,
І ўспаміны збеглі ў нябыт.
Але ў мяне такое адчуванне:
Мне быццам ўсміхаецца блакіт!

І зноў я бачу светлую вясёлку,
Яна ў гуках да мяне плыве…
Радкі свае прылашчваю на золку
І радуюся сонцу і вясне…

Рассыпалася зоркамі каханне…

                08.12.2018


Рецензии