слова на Бел мове с буквой ц

Цiкава ЦерушыЦЦа Цемень
У Цёмнай Цьвiлой Цiшынi
Цалкам ЦеЦярук туды Цэлiў;
Цемнатвары, Цiкавы Цяжар.
Цьмяны, Цудоуны Цянёк,
Як быЦЦам яго ён чакаў.
Як быЦЦам Цвiкi у Цэглу
Ён Цяжка дзюбу загнаў.


Рецензии