Вс1 ми любимо тебе!!!

Ніжна, лагідна, гарненька,
Добра, щира, веселенька,
Яно - сонечко ясне!
З днем народження тебе!!!

Ми бажаєм тобі щастя,
Мрій солодких цілий ящик!
Будь завжди така як є...
Всі ми любимо тебе!!!

  Автор Аріна Космина 9 рочків


Рецензии