Панщина

Я торкнусь твоєї долоні,
Ой, як серденько бринить...
Не співає, тільки стогне
І чекає щастя мить...

Як затьмарилося небо
Повно гіркоти журби,
Ти на панщині, як треба,
Знайдеш панночку собі...

Польща, Чехія, Росія
Де, коханий, зараз ти...
Обіцяв колись весілля,
І злякався суєти...

Ти забув сім'ю, кохану,
Нас на гроші проміняв,...
Все віддав жидові - пану,
Долю панщині віддав....

Не торкнусь я вже долоні
Більше серце не бринить...
Думки стигнуть, дім холоне,
Де країна? Все! Мовчить....



Нові вірші (але книгу Моя Украинська поезія можна придбати на Амазоні (https://www.amazon.com/-/e/B081VG22XF ). Книга присв'ячена сучасній Україні а також, безумовно, коханню. Книга наповнена повітрям подій в Україні останнього часу.


Рецензии