Муха

Муха Жужа через двері,
Завітала до вечері,
Вщерть поїла галушки,
Всі обходила чашки,
Де налитий був узвар,
Хліба йшов духмяний жар,
Мить затрималась на салі,
В хвіртку вилетіла далі,
Мати сплеснула руками,
Грюкнула і каблуками,
Їсти всім заборонила,
Хвіртку щільно зачинила.
Готувала все спочатку,
Годувала цим дівчатку,
Потім і собі нагріла,
Те, що муха не доїла.


Рецензии