Знаеш винаги

ЗНАЕШ ВИНАГИ

Знаеш винаги къде да ме намериш -
залутан в дебрите на твоя космос,
в очакване на срещата със тебе да треперя
от радостта, че скоро пак ще те докосна.

Знаеш винаги с какво да ме примамиш,
за да събудиш чувствата във мен заспали.
Да те залея с тях като бушуващо цунами,
а ти да ме погалиш с топлите си длани...

29.04.2015 г.
2659 Б.Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии