Малий Пiня-пiв-хвоста

Десь у лісі, біля поля
Розпушилася тополя
Малий Піня-пів-хвоста
Вовка гнав биля моста
Через річку й далі в ліс
Потім через весь узвіз
Вовк горбатився, стрибав
Й Піні півхвіста ввідав
Піня, гордий, йшов до хати
З малим цецуням іграти
Тай помітив біля поля
То не хвіст, а пух,-тополя


Рецензии