життя чудо

Життя чудо
Стільки в ньому  разнообразія
Море порядності
 і море безобразія
Чі то я все вибираю
 чіто горе з щастям мене нападають
 я того чомусь не знаю
люди теж того не знають..
.і живуть у тім що мають...
То радіють то страждають
Кожен день себе міняють
До кінця життя шагають


Рецензии