Любов в очах E. M. Ремарк

Дописано до слів Єріх Марії Ремарк "Триумфальна арка"

Любов...не терпить пояснень
їй завжди потрібні ще вчінки
прихованих почуттів ще прояснень
але це потреба - коханої жінки...
Любов...не терпить ще зволікання
біжить до свого щастя скоріше
бажання у серці це є натякання
і душу розкрити ще буде ліпше...
Любов...не терпить ще вимог
і на її питання є готове рішення
в стосунках поможе тіке діалог
і звісно у коханні ще освідчення...


Рецензии