Иман

Оло Ризы; бир;е Хо;ай,
И; ;ур байлы; - Иман бир;е,
Тапшыр;ы изге Аманатын,
Бул;ын б;нд; тип я;шыра;.

К;рк;м бул;ын тип ;хл;к,
Бирелде бе;г; Иман-б;л;к,
Булма; уны ;атып алып та,
Мира; булып та ул килм;;.

С;ск; ба;са;ына ;ыма;,
Иман;а ла и;тибар к;р;к,
Насип бул;ын ;а;лар;а —
;;мер буйы ;;;ерл;п!


09.02.2020 йыл
;бу Ислам ;л-Х;н;фи.


Рецензии