Я вiддаю себе Бери

Я віддаю себе… Бери…
Тримай… Вгризайся…
Я – роль в твоїй запеклій грі…
Ти – зміст і щастя…

Я віддаю себе тобі…
Не хочеш знати…
Любові дивні промінці…
Дитина… Мати…

Я віддаю себе… Хапай
За легкі крила…
З єства не вирвеш Радість-Рай…
У грудях – Сила…

Я віддаю себе… Усе
Моє – то наше…
Стікаю кров’ю… То пусте…
Ніщо не марне…

Я віддаю себе… Творці –
То ми з тобою…
Душа й Душа в Земнім житті
Сплелись Любов’ю…

10.02.2020


Рецензии