Я маю в серцi

Я маю в серці те, що не горить
Й в воді воно ніколи не потоне,
Я маю те, що дуже так болить:
Це Україна, що від болю стогне.

Я маю в серці вічную любов
До мами, до колиски й вишиванки.
Про це веду я безліч все розмов,
Й про українські росяні світанки.

Я маю в серці приклад для дітей:
Любов до мови й кЕтягів калини,
До пісні, що згуртовує людей,
Яка по світу всюди дзвінко лине.

Я маю в серці те, що не гниє:
Це колискова й мова калинова,
Це сонце, що світанками встає.
Й про символи є теж моя розмова.

Я маю в серці віру й почуття
До всього, що дороге і миле.
Це все я збережу впродовж життя,
Й нащадки, щоб у спадок залишили.

28.01.2020 р.


Рецензии