126. А у нас iз дiдусем теж сьогоднi свято. Пiсня

А у нас із дідусем теж сьогодні свято,
З Днем народження внучка йдемо ми вітати !
Наше сонечко проснулось
І  нам ніжно посміхнулось,
Оченята так блищать,
Що  аж хочеться обнять !

      Приспів:
З Днем народження вітаєм !
Всього кращого бажаєм !
Хай Господь благословить !
У добрі хай розквітає,
Ангел хай оберігає
Кожен день і кожну мить !

         2
Хай здоров"я Бог пішле й радості багато,
Щоб щасливими були завжди мамо й тато !
В ласкі, ніжності, любові,
У  терпінні, в Божім слові,
Хай зростає вам синок,
Любий, милий наш внучок !

      10/02/2020/


Рецензии