Vin ne chipliavsia za zhyttia

Він не чіплявся за життя,
Віддав його як подарунок,
Служив до самозабуття,
Не виставляючи рахунок...

Він не чіплявся за життя,
Хоча воно Йому належить,
І кожного серцебиття,
В Його руці і долі межі...

Його любов руйнує стіни!
А Він поводивсь як дитя...
Ми ж творимо одні лиш війни,
Він - не чіплявся за життя...

© ; Ян Ждан / 10.02.2020


Рецензии