Честь

Де здобувають честі силоміць?
Не ображаючись на той нелегкий норов,
В якому море хвилями кипить
І погляд свій ховає, наче ворон.

Вона, як кріпостна стіна
З тендітним серцем, вічним болем,
Як дивовижно пламенна жага
З безмежним вересковим полем.

Сягнути честі мрійну височинь
Під час,звичайно, речі неможливі
І для людей, як однобарвна тінь,
Де цілі зріють недосяжно сиві.

Та честь чекає на сміливих зліт,
Хто совістю омиє свою душу
І з розумом запише заповіт
Лелека лист несе - я мушу.

5 лютого 2020 рік (Хорватія)


Рецензии