Цъаех уаелаервты бын...

Цъаех уаелаервты бын фаетаехы барваендонаей цъиу.
Эхх, таехудиаг ,нае зоны, уарзондзинад циу.

Уигъы базыртае парахат, араентае йын наей.
Уый аенкъард, баегуы, нае каены, уарзоны маетаей.

Заеххаей йаем каесын хаелаегаей,амонд ис каемдаер.
Аервты бын аенае сагъаестаей атаехин аез даер.

Хаехты саертаем, мигъты хсаенмае каесын аез баеллгае.
Базыртае маенаен куы уаид, стаехин аез баергае.


Рецензии