Зiрка-2020-2

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк "Чорний Обеліск".

Опівночі всесвіт пахне зірками
приваблює ще і невідомим п'янить
захоплює розум новими світами
і ми побачимо комету якщо пощастить...
Вона перед очима швидко пронесеться
і в атмосфері за хвилину вже згорить
космічний гість до землі не добереться
а розпадеться на частини в одну мить...
Залишаться на пам'ять лише метеорити
неговірки посланці далекої галактики
як світ влаштований належить нам відкрити
ми пізнаємо небо в дослідах для практики...


Рецензии