Коханi очi-2020-2

Для мене твої очі самі рідні і кохані
в них оселилася зелена і юнна ще весна
вони як поле квітів - барвисті і духмяні
а ще ховається краса божественна і неземна...
Для мене твої очі як ніжність немовляти
і в них кристально чиста ангельська душа
вони мовчать - вони не вміють розмовляти
і в моїх спогадах смак щастя...залишають...
Для мене твої очі мабудь поклик серця
вони в озерах лебедями чорними пливуть
в чеканні чуда завмерли мені так здається
і щоб скоріше поцілунками нагодували ждуть...


Рецензии