Ти особлива!

"Ти особлива, єдина, неповторна!
Я знав тебе, коли тебе ще й не було.
Мені довірся, Я тебе пригОрну
І заховаю під Своє крило.

Не бійся, не журись, Я завжди поруч
І, як зіницю ока, бережу;
Я Друг твій і Товариш, Пастир добрий,
У всім тобі Я вчасно поможу.

Із вірою проси. Я допоможу,
Якщо мінятись хочеш в образ Мій;
Змінить в тобі усе на краще зможу;
Ти в силі Духа і живи, і дій.

Чеснотна жінка...Хочеш буть такою?
Мені свої проблеми всі віддай,
Занурся в Моє Слово з головою,
В Мені і в Моїм Слові пробувай.

Народжувати може тільки жінка
І бути мамою для діточок своїх,
А також бути славою для чоловіка
І помічницею в ділах великих і малих.

Ти особлива- не найти такої
Ніде у цілім світі!" Боже мій,
Даруй же жити в мирі і в любові,
Й відображати завжди образ Твій.

Я дякую за все в житті моєму
І прославляю Ім"я пресвяте!
Схиляю серце, голову й коліна-
У всьому хочу славити Тебе!


Рецензии