Суть кави

Я,  якось,  стала
Помічати за собою
Що,  пити каву, я
Люблю на самоті…
Сама,  одна
Із кавою гіркою
Почути можу ,я
Свої думки…
Один ковток, і
Мрія заясніла
І, ще один, і
Визріває путь
Сьогодні,  вранці
Кава,  прояснила
Всі наміри,  мої
Мою,  природну,  суть…
10.02.2020


Рецензии